avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Masina mea a fost lovita in parcare destul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Masina mea a fost lovita in parcare destul de serios, ...

Buna ziua! Masina mea a fost lovita in parcare destul de serios, iar vinovatul a fugit. Am raportat la Politie si acestia m-au pus pe mine sa ma duc sa cer filmarile de la cei care au camere in zona. Incerc sa imi dau seama daca au vrut sa scape de mine sau conform legii, pot sa cer filmarile ca persoana fizica. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ionita Loredana Avocat , Avocat 14:48, 29 Aprilie 2022
Buna ziua!

Cred ca cel mai bine este sa le solicitati lor, in scris, sa faca cerere pentru a obtine inregistrarile.

Dvs, teoretic, aveti un interes in obtinerea lor. Dar, sansele sa le obtineti sunt mai mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi repar masina? bruno_bcs bruno_bcs Pe data de 3 ianuarie am vrut sa ma duc la doctor cu copiii si am vazut ca aveam masina din parcare lovita in aripa fata stanga si roata infundata, afectand ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal accident provocat intentionat georgeles georgeles Buna ziua, In data de 31.07.2014 un vecin mi-a lovit masina intentionat pe ambele parti(masina mea era parcata in fata blocului)am solicitat trimiterea unui ... (vezi toată discuția)
Mi-am găsit mașina în parcare cu o aripă ușor avariată. nu știu cine a lovit-o, cum să procedez? nisico nisico In parcarea din dreptul blocului de domiciliu, am gasit masina cu o aripa usor avariata. Nu am mai circulat de trei zile. Zona parcarilor este destul de ... (vezi toată discuția)