avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diferente intre masuratorile cadastrale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diferente intre masuratorile cadastrale

Vecinul meu pretinde ca am am intrat doi metri in gradina lui, ca mi-am mutat gardul in gradina lui. Eu am facut din noi masuratorile cadastrale, care sunt corecte, in sensul ca , gardul este acolo unde trebuie, ... Si vecinul a facut o masuratoare cadastrala care spune altceva, decat masuratoarea mea. Acesta a achizitionat pamantul ulterior mie. Se poate sa existe o diferenta intre aceste doua masuratori? ( intre cadastrul meu si cel al vecinului) ?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2022
mirela1978, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:18, 3 Mai 2022
Este posibil, dar nu este normal.
Daca nu va intelegeti amiabil puteti ajunge in instanta care va dispune o expertiza tehnica judiciara in specializarea topografie-cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru ramona.vasile ramona.vasile Buna seara! Am nevoie de cateva informatii privitoare la un cadastru. Mama detine un act de vanzare cumparare pe un teren cu suprafata de 300 de metri ... (vezi toată discuția)
granituire- masuratori cadastrale sudurluk55 sudurluk55 GRANITUIRE/masuratori cadastrale,lipsa teren = In iunie 2014 schimbare /innoire GARDUL, pe hotarul din - nord/15,66 cm,prin masuratori am constatat ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate zuzumama zuzumama Vecina mea are un proces de granituire cu un alt vecin pe un teren extravilan.Expertul stabilit de instanta a ignorat documantatia cadastrala a vecinei mele ... (vezi toată discuția)