avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața, vreau sa depun o plângere la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața, vreau sa depun o plângere la politie pentru ...

Bună dimineața, vreau sa depun o plângere la politie pentru a denunța o taiere ilegala de arbori de pe proprietatea părinților, autorii fiind fratele meu si frații tatălui meu. Părinții fiind decedați nu sa dezbătut succesiunea .Nu știu cum sa formulez plângerea, va rog sa ma ajutați cu un model .
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2022
radu_caia, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista modele scrieti cum credeti dvs,va identificati nume,prenume domiciliu ,aratati faptuitorii cu nume si.domiviliu ,descrieti pe scurt fapta savarsita si apoi solicitati sa fie luate masuri legale.si semnati.Depuneti la parchet prin posta sau personal mai bine ,la politie o sa incerce sa va faca sa renuntati..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea proprietatii capsunar capsunar Buna ziua, Am o problema cam ciudata.Sunt plecat din tara si am lasat in urma o casa al carui proprietar sunt.Alaturi are casa sora mea.Este in divort si ... (vezi toată discuția)
Cum se formuleaza o plangere penala? olteanu ana olteanu ana da stiu ca trebuie sa fac o plangere la politie dar as vrea sa fie formulata corect, de aceea am apelat de dumneavoastra.as dori un model daca se poate.:(( (vezi toată discuția)
Plangere pentru simboluri fasciste 5542 5542 As dori sa fac o plangere penala la parchet impotriva unui local ce foloseste simboluri fasciste, care din cate stiu sunt interzise. Patronul insusi are un ... (vezi toată discuția)