avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TRebuie sa existe o anumita distanta intre gardul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TRebuie sa existe o anumita distanta intre gardul unei instititii ...

TRebuie sa existe o anumita distanta intre gardul unei instititii și gardul gradinii unui cetatean? sau poate sa existe gard comun intre aceste acestea doua ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:15, 8 Mai 2022
Poate sa existe un gard comun. Mai putin in situatia in care institutia este intr-o anumita tara si institutia in tara vecina. Adica fasie. Si mai putin, in situatia in care institutia este un obiectiv special, gen unitate militara sau alte asemenea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard gradina alexi alexi Locuiesc in Banat, iar la noi casele sunt lipite unele de altele la strada si se prelungesc de obicei cu o curte si uneori cu o mica gradina de ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)
Este legal? iris9 iris9 Buna seara. In urma unui proces civil cu obiectul granituire am obtinut o fasie de teren din spatele zidului casei mele lata de 70 cm, si lunga 26 m, urmand sa ... (vezi toată discuția)