avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Intampin o problema.In urma unui proces am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Intampin o problema.In urma unui proces am castigat ...

Buna ziua.Intampin o problema.In urma unui proces am castigat salariile in perioada ultimilor 2 ani inaintea nasterii copilului.salariile au fost supuse impozitului.Am solicitat la Ajpis recalcularea indemnizatiei si mi s-a zis ca nu se poate deoarece impozitul a fost platit dupa nasterea copilului,chiar daca a fost pentru perioada anterioara nasterii.Nu mi se pare corect avand in vedere ca in acea perioada am beneficiat de somaj si mi s-a cerut returnarea lui cu dobanda si penalizare.Exista vreo cale legala de a actiona in instanta?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 12 Mai 2022
Da, sa contestați decizia de respingere a AJPIS în instanță.
Multumesc.Exista sanse de recalculare?

Cornel Vasile a scris:

Da, sa contestați decizia de respingere a AJPIS în instanță.

Nu am cunoștințe de astfel de cazuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil INDEMNIZATIECC INDEMNIZATIECC Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Am nascut in luna IANUARIE 2012, si in martie am depus actele pentru indemnizatie de crestere copil (n-am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizație creștere copil Ovi1987 Ovi1987 Calcul indemnizație creștere copil. Copilul nostru a fost născut pe data de 06.06.2025 Veniturile salariale au fost efectuate în Franța și sunt ... (vezi toată discuția)
Acordare drept crestere copil Doru2 Doru2 Va rog sa ma ajutati la urmatoarea intrebare.Am fost in Somaj,mi-am suspendat veniturile din Somaj si am intrat in Crestere copil,iar sotia mea a beneficiat de ... (vezi toată discuția)