avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Ziua libera acordată de angajator pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Ziua libera acordată de angajator pentru recenzarea ...

Bună ziua,
Ziua libera acordată de angajator pentru recenzarea on-line se da fiecarei persoane din familie chiar daca recenzarea a fost facuta de un singur membru al familiei? De exemplu cand printezi dovada auto-recenzarii apare CNP pentru fiecare membru al familiei in care este mentionat faptul ca beneficiază de o zi libera.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:10, 12 Mai 2022
Da, fiecare duce dovada la locul sau de munca si solicita zi libera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul banca sa ceara unui angajat extras din reges? ghitta ghitta Avem un angajat care vrea sa obtina un credit.Banca cere pe langa adeverinta de salarizare,extras din REVISAL si un extras din REGES.Are acest drept ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avand in vedere oug 147/2020 , am rugamintea de a ... mela2008 mela2008 Buna ziua. Avand in vedere OUG 147/2020 , am rugamintea de a ma lamuri cum se aplica aceasta, respectiv in situatia in care in scoala/ clasa in care invata ... (vezi toată discuția)
Buna, am 2 întrebări legate de recensământul online. dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna, Am 2 întrebări legate de recensământul online. Dacă o persoana a făcut recensământul online in timp ce ce afla in șomaj, iar după câteva ... (vezi toată discuția)