avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am colegi de munca,acum pensionari ca si mine,cu care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am colegi de munca,acum pensionari ca si mine,cu care am lucrat ...

Am colegi de munca,acum pensionari ca si mine,cu care am lucrat ani de zile in acelasi loc,aceeasi meserie,aceleasi lucrariUnii au obtinut in instanta gr2 ,altii nu.Nu stiu ce sa inteleg si cum sa procedez.Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:59, 12 Mai 2022
Nu puteti afla decat daca deschideti actiune in instanta. Practica instantelor de judecata, in cazul grupelor de munca nu este una unitara si depinde foarte mult de documentele depuse la dosarul cauzei in baza carora se efectueaza, de regula, o expertiza tehnica judiciara in specializarea protectia muncii.
Esential este ca sa fiti nominalizat de catre firma, prin document intern, ca beneficiar de grupa de munca la locul de munca pe care l-ati ocupat, iar locul de munca sa fie incadrat prin aviz ITM/ Inspectia muncii in grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii a de munca realpl realpl Buna ziua, Am lucrat 18 ani in industria refractara (produse refractare pentru combinatele siderurgice) pe un post de pregatitor-completator (texa auxiliar ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a obtinuta sau nu,prin proces in instanta... bureac62 bureac62 Am lucrat si inainte si dupa 1989 la acelasi loc de munca,in aceleasi conditii de munca.Dupa 1991 am obtinut 10 ani ,pina-n 2001,grupa a-II-a,recunoscuti in ... (vezi toată discuția)