avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu info legate de o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu info legate de o procedura ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu info legate de o procedura de divort prin Judecatorie:
1) Cand primeste numar un dosar de divort?
2) Pot fi gasite informatii online in legatura cu respectivul dosar? Se poate cauta un anume dosar dupa numele unei persoane implicate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlad_Iasi , utilizator 07:06, 20 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. orice dosar se formeaza (si primeste un numar) dupa ce sunt primite oficial sesizarile si li se stabileste obiectul cauzei
2. cautarea in portal se face dupa numar, numele partilor sau obiectul dosarului, cu filtru pe instanta corespunzatoare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 odata depus dosarul cu ordonanata presedentiala si revocationala dar si desfacerea casatoriei din vina sotului meu pt abandon si lipsa lui la intretinerea lui ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza primirea numarului de dosar depus la tribunal Elena1201 Elena1201 Buna ziua, I-am cerut avocatului meu sa-mi comunice nr-ului dosarului depus de dansul la tribunal, pentru a-l putea verifica si eu pe portalul justitiei. ... (vezi toată discuția)
Numar dosar wap54 wap54 Caut pe portalul unei curti de apel un numar de dosar din anul 2015 si nu il gasesc pe portalul acelei curti de apel. Stiu ca este un dosar judecat, solutionat ... (vezi toată discuția)