avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sancțiune pecuniara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sancțiune pecuniara

“Sunteți chemat in aceastà instantà, in calitate de condamnat in dosarul cu obiectul recunoasterea hotárarilor penale sau a altor acte judiciare stráine (Legea 302/2004 SANCTIUNE PECUNIARA.”
Are cineva idee despre ce este vorba?
Precizez ca am o amenda pentru condus in Germania, dar n am mai tranzitat, am fost sa iau o mașina.
Ar putea fi asta? Și dacă ar putea cineva sa mi spună dacă ar apărea și in cazier? Țin sa precizez ca vreau sa dau la armata, si sunt curios in legătura cu asta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre amenda din strainatate probabil ca este vorba.
Da, intr adevăr, despre amenda este vorba.
Am fost astăzi sa văd despre ce este vorba.
Doar ca singura mea nelămurire acum este dacă va apărea in cazier sau nu, și daca o plătesc înainte daca mai sunt chemat in instanța.
Nu apare in cazier. Urmeaza sa o platiti in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna in calitate de petent intr-un proces penal onel666 onel666 recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) RECUNOAªTERE SANCŢIUNE PECUNIARÃ ce inseamna in calitate de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere sanctiune pecuniara onel666 onel666 am primit o citatie cu urmatoaru obiect: recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) RECUNOAªTERE SANCŢIUNE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt chemat intr o instanta în calitate de intimat ... Fjwjxxb Fjwjxxb Buna ziua! Sunt chemat intr o instanta în calitate de INTIMAT cu dosarul obiectul recunoaștera hotararilor penale sau a altor acte judiciare straine legea ... (vezi toată discuția)