avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Redirectionarea 3,5% din impozitul pe salariu catre o ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Redirectionarea 3,5% din impozitul pe salariu catre o entitate non profit

Buna ziua. Am primit de la ANAF o scrisoare in care sunt instiintata ca in anul 2021 am fost de acord cu redirectionarea a 3,5% impozit pe salariu catre o entitate non profit. Eu imi amintesc ca un coleg mi-a solicitat acest lucru dar nu mai stiu daca anul acesta sau anul trecut.
Intrebarea mea este daca ma afecteaza in vreun fel? Va trebui eu sa platesc ceva? M-a pus pe ganduri aceasta scrisoare...
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 20 Mai 2022
Nu va afecteaza cu nimic. Redirectionarea a 3,5% impozit pe salariu catre o entitate non profit inseamna ca din acel impozit pe care in mod normal angajatorul il opreste din salariul dumneavoastra si-l vireaza la stat, se duce acel procent catre acea entitate, treaba pe care o face cei de la finante.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Am un pfa si vreau să redirecționez 2% din impozitul pe venit R.Andrei R.Andrei Bună ziua, Am un PFA si vreau să redirecționez 2% din impozitul pe venit către o asociatie non-profit. Ce formular trebuie să completez? Îl pot depune ... (vezi toată discuția)
In anul 2021 s-a facut sponsorizare in valoare de 149.000 lei ... Naocamconstruct123 Naocamconstruct123 In anul 2021 s-a facut sponsorizare in valoare de 149.000 lei pe mai multe asociatii. Soc. vrea sa repartizeze 20% din impozitul pe profit, doar pt una din ... (vezi toată discuția)