avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Redirectionarea 3,5% din impozitul pe salariu catre o ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Redirectionarea 3,5% din impozitul pe salariu catre o entitate non profit

Buna ziua. Am primit de la ANAF o scrisoare in care sunt instiintata ca in anul 2021 am fost de acord cu redirectionarea a 3,5% impozit pe salariu catre o entitate non profit. Eu imi amintesc ca un coleg mi-a solicitat acest lucru dar nu mai stiu daca anul acesta sau anul trecut.
Intrebarea mea este daca ma afecteaza in vreun fel? Va trebui eu sa platesc ceva? M-a pus pe ganduri aceasta scrisoare...
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 20 Mai 2022
Nu va afecteaza cu nimic. Redirectionarea a 3,5% impozit pe salariu catre o entitate non profit inseamna ca din acel impozit pe care in mod normal angajatorul il opreste din salariul dumneavoastra si-l vireaza la stat, se duce acel procent catre acea entitate, treaba pe care o face cei de la finante.
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Am un pfa si vreau să redirecționez 2% din impozitul pe venit R.Andrei R.Andrei Bună ziua, Am un PFA si vreau să redirecționez 2% din impozitul pe venit către o asociatie non-profit. Ce formular trebuie să completez? Îl pot depune ... (vezi toată discuția)
Completarea fomularului 230 Chloej Chloej Ar trebui anual dupa completarea fomularului 230, in ce priveste directionarea din impozit, sa primim acasa o instiintare cu entitatea unde am directionat, de ... (vezi toată discuția)