avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, Daca inregistrez marca Auto Galaxy, pentru ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, Daca inregistrez marca Auto Galaxy, pentru clasa de ...

Buna ziua,

Daca inregistrez marca Auto Galaxy, pentru clasa de vanzare piese auto, s-ar putea opune o companie ca Media Galaxy? As avea sanse de castig sau ar mai trebui sa ii adaug ceva pe langa ? Daca ii adaug ceva pe langa, pot folosi domeniul autogalaxy.ro ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:12, 23 Mai 2022
n-ar fi mai simplu sa verificati daca Media Galaxy are marca si pentru piese auto? informatiile sunt publice. cred insa ca in bransa vanzarii pieselor auto sunt si alte galaxii inregistrate.
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2022
adriandimitriu, utilizator
Nu are, dar am uitat ca exista modelul Ford Galaxy. Cred ca Ford s-ar opune... dvs. ce credeti ?

adriandimitriu a scris:

n-ar fi mai simplu sa verificati daca Media Galaxy are marca si pentru piese auto? informatiile sunt publice. cred insa ca in bransa vanzarii pieselor auto sunt si alte galaxii inregistrate.

cu scuze, dar ceea ce cred eu este chiar irelevant. din experienta, opozitiile apar abia in momentul in care firma noua ajunge sa aiba o expunere suficienta pe piata ca sa deranjeze marii rechini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa comercializez un produs grozadan grozadan e vorba de un site on-line,intrebarea mea suna de genul pot sa scriu in site vanzari piese auto gama Mercedes de exemplu? sau automat am nevoie de acordul lor ... (vezi toată discuția)
Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Termen maxim de imobilizare auto in garantie. smoke bellew smoke bellew Salutare, cred in sfarsit ca aici voi primi un raspuns la intrebarea mea... dupa ce in prealabil am intrebat in stanga si-n dreapta ( cunoscuti, ... (vezi toată discuția)