avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare interioară bloc de locuințe . ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare interioară bloc de locuințe . Bună dimineața ! Vă rog să mă lămuriți în următoarea ...

Bună dimineața ! Vă rog să mă lămuriți în următoarea speță : bloc de locuințe cu o curte interioara cu 19 locuri de parcare din 24 de apartamente. S-a stabilit în AG asfaltarea curții . Întrebarea mea este cum se stabilește spațiul comun din curte ? O zi frumoasă !
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 10:05, 26 Mai 2022
Nu se stabileste, nu e nominalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare vs spatiu verde piafen piafen Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Locuiesc intr-un complex rezidential in care curtea interioara este asfaltata si folosita ca spatiu de parcare + cale de ... (vezi toată discuția)
Asfaltare parcare privata platita de toti locatarii buna ziua locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri ... Petru Cristofor Petru Cristofor Buna ziua Locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri de parcare private (cumparate de locatari). Parcarea este a condominiului, asa am inteles, ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza adrianro77 adrianro77 Am o proprietate, la bloc. E un complex format din 4 blocuri. S-a facut o sedinta la care nu am participat. participantii au hotarat sa isi imparta curtea ... (vezi toată discuția)