avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Documente despagubiri asigurare.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Documente despagubiri asigurare.

Pentru despagubirea in cazul avariilor la o centrala termica de apartament asigurata, asiguratul e obligat prin polita de asigurare sa efectueze pentru centrala termica verificarile tehnice impuse prin lege. Firma de asigurare solicita insa si documentele legate de verificarile si reviziile tehnice legale legate de instalatia de gaze.
E legal/corect acest lucru ?
Avand in vedere ca o CT de apartament functioneaza cu gaz, apa si curent, la fel de bine s-ar putea cere si documentele legate de instalatie electrica si cea de apa.
In cazul respectiv s-a aprobat si o expertiza tehnica.
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
Crios339, utilizator

Alte discuții în legătură

Centrala termica de imobil neverificata dboariu dboariu In imobilul in care locuiesc exista 2 apartamente care au centrale proprii, iar restul sunt deservite de o centrala termica veche, care este o adevarata bomba. ... (vezi toată discuția)
Verificare instalatie de gaze la un bloc giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! In luna martie in blocul in care locuiesc, a avut loc o scurgere de gaze de la conducta principala de alimentare a blocului. Vecinii au anuntat ... (vezi toată discuția)
De când mi-am instalat centrala termică de apartament, reviziile care se fac din doi în doi ani au fost... doar pe hârtie. as vrea să mă lămuresc: în ce constă cu adevărat acea revizie? Unneinformat Unneinformat Buna ziua. De cand mi-am instalat centrala termica de apartament, reviziile care se fac din doi in doi ani au fost... doar pe hartie. Adica, se uitau cand a ... (vezi toată discuția)