alexander.dominic 
	    	Utilizator

alexander.dominic 
	    	Utilizator	    

dboariu 
	    	Utilizator

dboariu 
	    	Utilizator	    

alexander.dominic 
	    	Utilizator

alexander.dominic 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

elga50, moderator
 elga50, moderator 	
			 lukaci1 
	    	Utilizator

lukaci1 
	    	Utilizator	    

victorcernau	                   

Bună ziua.                            A intervenit o defecțiune la centrala termică. Nu am reusit să efectuez această reparație cu firma care a executat  ... (vezi toată discuția)
	                    victorcernau	                   

Bună ziua.                            A intervenit o defecțiune la centrala termică. Nu am reusit să efectuez această reparație cu firma care a executat  ... (vezi toată discuția)

elapopy	                   

Buna ziu,
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face verificarea contuarelor de gaze ale fiecarui apartament cat si a conductelor de gaze de pe casa ... (vezi toată discuția)
	                    elapopy	                   

Buna ziu,
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face verificarea contuarelor de gaze ale fiecarui apartament cat si a conductelor de gaze de pe casa ... (vezi toată discuția)

robertmihairadu	                   

S\'altare. Zilele aceste m-a sunat o duduie spunandu-mi ca trebuie sa reinnoiesc autorizatia ISCIR (la doi ani), eu figurand in baza lor de date ca fiind ... (vezi toată discuția)
	                    robertmihairadu	                   

S\'altare. Zilele aceste m-a sunat o duduie spunandu-mi ca trebuie sa reinnoiesc autorizatia ISCIR (la doi ani), eu figurand in baza lor de date ca fiind ... (vezi toată discuția)