avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... centrala termica de imobil neverificata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

centrala termica de imobil neverificata

In imobilul in care locuiesc exista 2 apartamente care au centrale proprii, iar restul sunt deservite de o centrala termica veche, care este o adevarata bomba. I-am avertizat pe cei in cauza sa repare centrala (oricum nu are reviziile la zi), dar nu au facut nimic toata vara. Deocmdata nu au pornit-o, deoarece am amenintat ca ii reclam la ISCIR. In caz ca vor porni totusi centrala, care pe langa faptul ca scoate zgomote infioratoare mai pierde si apa (risc de explozie), pe cine chem (politia? pompierii?) pana ajung la ISCIR?
Cel mai recent răspuns: dboariu , utilizator 21:00, 4 Decembrie 2009
buna seara, cel mai bine chemati o firma care se ocupa de intretinerea centralelor termice, vedeti parerea lor care este.cu stima
Adica sa platesc tot eu? Cel de la firma care a facut revizia la centrala mea s-a luat cu mainile de cap cand a vazut cum arata (pe dinafara!) centrala lor.
buna seara, mai departe nu va pot indruma.Puteti incerca la primaria de care apartineti sa aflati un raspuns legat de problema dvs.Politia in nici un caz nu se baga in asa ceva.o seara placuta va doresc
In acel imobil aveti asociatie de proprietari? In mod normal aceasta face toate diligentele necesare pentru reparatie si asta in vara.
V-ati dat singur raspunsul. La ISCIR se ajunge tot cu un telefon, ca si la pompieri!
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2009
elga50, moderator
Verificările tehnice şi reviziile periodice se efectuează de firmele autorizate A.N.R.E. şi ISCIR. Operaţiunile de verificare tehnică se efectuează din 2 în 2 ani iar cele de revizie periodică din 10 în 10 ani.
Recomand efectuarea riguroasă a verificărilor tehnice şi a reviziilor periodice la termenele stabilite, pentru evitarea evenimentelor nedorite care pot duce chiar şi la pierderea de vieţi omeneşti !!!

Alte discuții în legătură

Centrală termică reparație victorcernau victorcernau Bună ziua. A intervenit o defecțiune la centrala termică. Nu am reusit să efectuez această reparație cu firma care a executat ... (vezi toată discuția)
Contor gaze apartament + instalatia de gaze casa scarii elapopy elapopy Buna ziu, Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face verificarea contuarelor de gaze ale fiecarui apartament cat si a conductelor de gaze de pe casa ... (vezi toată discuția)