avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebui intai dezvoltat spv-ul.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebui intai dezvoltat spv-ul.

Ideea ca ar trebui intai dezvoltat spv-ul incat administratorii sa poata adauga useri cu roluri i-a trecut oare cuiva prin cap?

Nu este operational! Sa ne inchipuim ca nu vor sta administratorii firmei si nici expertii contabili sa lucreze pe e-factura.

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: septimia , utilizator 16:19, 29 Mai 2022
Bună ziua,

Ideea ca ar trebui intai dezvoltat spv-ul incat administratorii sa poata adauga useri cu roluri i-a trecut oare cuiva prin cap?


I-a trecut, dar soluția încă nu există. Avem un articol cu acest subiect, vă pun un fragment:

„Ministerul Finanțelor spune că încă se mai lucrează la dezvoltarea unui modul care să ajute la această transmitere a facturilor în SPV, având în vedere faptul că SPV nu este accesibil oricui și cui îi este accesibil îi este accesibil «full option», ca să zic așa”, a spus recent, la un webinar organizat de avocatnet.ro, Cristina Săulescu, Managing Partner la Cabot Transfer Pricing.

„Un lucru pentru care înțeleg că Ministerul Finanțelor vrea să găsească o soluție este ca accesul la SPV pentru o entitate să poată să-l primească mai multe persoane, în scopul utilizării e-Factura”, a precizat specialista.”

www.avocatnet.ro/articol_609...
dar nici extrasul de cont, nu merge !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul ... Dariustic99 Dariustic99 Bună seara, situația sta în felul urmator: sunt administratorul unui SRL și sunt în procesul de a schimba contabilul. Nu am parola de la SPV, e făcută ... (vezi toată discuția)
Plata cu card magdabarbu magdabarbu Administratorul firmei a platit cu cardul personal 2 facturi de la furnizori si raman in contabilitate cu sold ca si cand ar fi fost neachitate.In extrasul de ... (vezi toată discuția)
Intocmirea politicilor contabile  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu La sugestia colegei noastre Corina Maran (@Herra_ ) readuc in atentia Dvs.un subiect care ne intereseaza pe toti cei care lucram in domeniul ... (vezi toată discuția)