avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN activitatea principala nu se mai desfasoara.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN activitatea principala nu se mai desfasoara.

CAEN activitatea principala nu se mai desfasoara
Am o sociatate care nu mai desfasoara activitatea principala , desfasoara activitatile secundare autorizate .
care este santiunea ?
exista vreun termen obligatoriu pentru modificarea activitatii prncipale? avand in vedere sa le desfasor pe cele secundare autorizate.

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Buna ziua! Trebuie modificat obiectul principal la Registrul Comertului in activitatea cu cea mai mare pondere. Si contabilul dvs ar fi trebuit sa sesizeze faptul ca nu se mai regaseste pe facturi activitatea principala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu activitate doar pe caen-uri secundare sevenx sevenx Buna ziua, Exista vreo problema daca infiintez un SRL cu un CAEN principal 4690 Comert cu ridicata nespecializat si unul dintre CAEN-urile secundare 4791 ... (vezi toată discuția)
Cod principal srl Bra15 Bra15 Buna ziua! Am infiintat recent SRL si in constatator imi apar cateva coduri secundare autorizate, dar cel principal nu. Codul Caen principal este autorizat ... (vezi toată discuția)
O societate poate desfasura unul din obiectele secundare de activitate? ContSters79057 ContSters79057 Am cerut la Registrul Comertului furnizarea de informatii privind o societate comerciala.In raportul istoric al firmei apare la CERERE MENTIUNI din data de ... (vezi toată discuția)