avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila organizari evenimente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila organizari evenimente

Buna ziua.Tin evidenta la o societate de organizari evenimente ( nunti ,botezuri etc). Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila in acest sens, de la intrari de marfuri ,materii prime si pana la facturare. Trebuie sa fac inventar la sfarsit de luna?
Multumesc mult.
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 12:56, 2 Iunie 2022
Bună ziua,
Vedeți dacă vă ajută informațiile din linkurile următoare:
- [ link extern ]
- [ link extern ] /
- [ link extern ]
- [ link extern ]
- [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licență - monografie firma de organizare evenimente Quorra Quorra Bună seara, Aș avea mare nevoie de puțin ajutor la o monografie contabilă pentru o firmă de organizare de evenimente. Vă mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna seara.fiica mea de 17 ani doreste sa mearga la o reuniune ... elena2357 elena2357 buna seara.Fiica mea de 17 ani doreste sa mearga la o reuniune cu prietenii ei de revelion.Sunt aproximativ 10 persoane. Am vrut o parere avizata legat de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, suntem 11 persoane și vrem sa facem revelionul împreuna, ... IonescuTudor IonescuTudor Buna seara, suntem 11 persoane și vrem sa facem revelionul împreuna, privind situația epidemiologică nu știm dacă este legal in aceasta situatie. pe ... (vezi toată discuția)