avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... buna ziua ! doresc sa schimb adresa la care s-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

buna ziua ! doresc sa schimb adresa la care s-a infiintat fundatia ...

buna ziua ! doresc sa schimb adresa la care sa infintat fundatia umanitara ( am vandut imobilul ) nu gasesc nici o onformatie cu trebuie sa procedez . multumesc
Cel mai recent răspuns: zeic , utilizator 15:50, 8 Iunie 2022
OUG 26 DIN 2000 prevede la art 33 procedura de modificare a statutului fundatiei si cu privire la schimbarea sediului. alin (3)
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Buna ziua! Aveti nevoie de dovada noului sediu (contract de inchiriere, comodat), de hotararea prin care se modifica sediul, statutul actualizat. Se depune un dosar cu toate documenetele necesare la instanta la care este inscrisa fundatia.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea sediului unui ong dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet. mariatnk mariatnk Ce formalitati trebuie facute pentru schimbarea sediului unui ONG dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet? Multumesc! (vezi toată discuția)
Depunere statut actualizat luizacsinte luizacsinte Pentru depunerea la Judecatorie a Statutului unei asociatii in forma finala, cu toate modificarile la zi, trebuie facuta in baza vreounei alte ... (vezi toată discuția)
Despre inregistrarea mentiunilor- ong camiha camiha Buna dimineata, Imi poate spune cineva care este procedura de inregistrare a mentiunilor in cazul unui ONG? Trebuie sa prelungesc contractul de comodat ... (vezi toată discuția)