Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este obligatoriu sa cer permisul dublicat?

Buna ziua! Am o obligatie daca mi-am schimbat numele pe cale administrativa sa merg sa imi fac un dublicat cu noul nume a permisului de conducere? Deoarece m-am documentat putin si nu se specifica nicaieri ca exista un termen sau o obligatie de a face un nou dublicat in 30 zile *ca exemplu*
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
Exorcitus68, utilizator

Alte discuții în legătură

Eiberare acte in urma procedurii de schimbare a numelui pe cale administrativa oliviaenachescu oliviaenachescu Buna ziua , Doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu refacerea/eliberarea noilor acte de identitate in urma procedurii de schimbare a numelui pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume AtelierS AtelierS Buna ziua, Sunt administrator de firma si de curand mi-am schimbat numele prin casatorie. Vreau sa stiu daca sunt OBLIGATA prin lege sa modific ceva la ... (vezi toată discuția)
Carnet de conducere zita-lucia zita-lucia buna ziua, am si eu o probleme mai complexa: cu ocacia unei spargeri a locuintei mele, impreuna cu alte bunuri mi s-a furat si carnetul de conducere si alte ... (vezi toată discuția)