avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua am și eu o întrebare Am termina 13 clase ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua am și eu o întrebare Am termina 13 clase la Seral ...

Buna ziua am și eu o întrebare Am termina 13 clase la Seral fără frecventa in 2002 am nevoie de diploma de terminarea 13 clase (nu am dat bacul )doamna secretara nu vrea sa îmi dea diploma si ia dat o adeverința mie îmi trebuie diploma se poate da diploma sau decât certificat ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 10 Iunie 2022
Bună ziua,

Formulați cerere scrisa către directorul scolii.
Trebuie sa va puna la dispoziție diploma.
Potrivit Legii 1/2011 a educatiei nationale, absolventii invatamantului liceal primesc diploma de absolvire si foaia matricola, parte a portofoliului educational, care atesta finalizarea studiilor liceale si care confera dreptul de acces, in conditiile legii, in invatamantul postliceal, precum si dreptul de sustinere a examenului de bacalaureat.

Asadar, va adresați în scris unității de invatacant unde ați absolvit cele 12 clase pentru a elibera diploma de absolvire si foaia matricola,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)