avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntarea la adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntarea la adoptie

Din motive obiective dorim sa renuntam la procedura de adoptie.In acest caz putem solicita restituirea dosarului avind in vedere ca acesta contine acte legalizate?
daca va referiti la dosarul aflat pe rolul unui tribunal, puteti cere restituirea actelor legalizate si inlocuirea lor cu copii.Daca este dos aflat la o alta institutie, oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare certificat de casatorie gabi_75 gabi_75 Buna seara, Eu si sotia mea ne-am hotarat sa divortam de comun acord dar la primul termen de judecata nu ne-am prezentat pentru ca ne-am impacat. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Proba inscrisuri ioanina_dima ioanina_dima Buna ziua! Am introdus o actiune in pretentii pe civil, dar actele doveditoare in original sunt in alt dosar in care s-a dat o hotarare definitiva, astfel ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca marianaflore marianaflore Buna seara, Am o nelamurire referitoare la o situatie concreta, respectiv o cauza care s-a solutionat la Tribunal printr-o sentinta ce a fost atacata cu ... (vezi toată discuția)