avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Pentru neachitarea drepturilor banesti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Pentru neachitarea drepturilor banesti stipulate intr-un ...

Buna ziua! Pentru neachitarea drepturilor banesti stipulate intr-un contract de mandat incheiat cu o asociatie de proprietari unde trebuie sa ma adresez (judecatoria de sector sau T.M.B.) si in ce termen de la neindeplinirea acestei obligatii? As dori un raspuns avizat, de la un avocat care sa ma si reprezinte cu succes in instanta. Multumesc!
Initial notificati oficial angajatorul asociatia de proprietari cu oblgatia achitarii obligatiilor financiare contractual asumate -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta-acest pas este necesar pentru a proba interesul dv pentru recuperare drepturi financiare si resfuzul angajatorului
Aveti dreptul sa va adresati oficial la ITM
Regulamentul forumului nu permite materializarea interesului dv
Aveti posibilitatea sa parcurgeti tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata in localitatea dv ,puteti sa o contactati prin mesagerie privata
Puteti sa adresati cerere oficiala la baroul local de avocati
Buna ziua!
Puteti solicita restituirea sumei de bani in termen de 3 ani de la data care trebuia a fie platita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua doresc ajutor. am următoarea problema in asociația ... ionescupopescu ionescupopescu buna ziua doresc ajutor. am următoarea problema in asociația de proprietari: -președintele nu poate sa mențină funcția conform legii(raspuns ... (vezi toată discuția)
Caut avocat bună seara! am nevoie devo recomandare pentru un ... CBM CBM Caut avocat Bună seara! Am nevoie de o recomandare pentru un avocat.Dorim să inițiem o acțiune în instanță( speță-asociații de ... (vezi toată discuția)