avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Drepturilor in natura, acordate de catre institutie cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Drepturilor in natura, acordate de catre institutie cu titlu gratuit.

in cazul drepturilor in natura, acordate de catre institutie cu titlu gratuit, acestea se supun numai impozitarii sau sunt trecute prin toate cotele, inclusiv CAS, CASS, etc.?
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor persoana fizica obtinute din afara romaniei AutorKvaiDlume AutorKvaiDlume Speta: Persoana fizica, NU autorizata, fara nici un alt venit in Romania publica scrieri in SUA in 2013. In cursul anului isi face formele necesare platii de ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala remuneratorie gina68 gina68 Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea informatie : am acordat salariatilor in oct 2019, transa I, drepturi castigata in urma unei hot. jud. (drept ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)