avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am facut cerere pt Alocația pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am facut cerere pt Alocația pentru susținerea familiei .

Buna ziua. Am facut o cerere pentru Alocația pentru susținerea familiei insa prima data mi s a acceptat. Apoi a doua oara s a refuzat pe motiv ca am cu 182 mp mai mult teren. Ce legătură are? Veniturile sunt f mici oricum 747 salar (pt ca lucrez cu 4 ore sa ma pot ocupa si de copil) plus alocatia copilului de 243 lei... iar impozitul eu il achit. Ce as putea sa fac? Oricum valoarea alocatiei pt sustinerea familiei este de 108 lei /luna deci cam egal cu zero in ziua de azi. Si ajutorul de încălzire mi s a refuzat pe același motiv. Sincer mi se pare ca este atat o prostie cat si o discriminare pentru 182 mp in plus repet eu trebuie sa achit impozite. Ce as putea face oare sa trezim România la realitate? Mulțumesc anticipat pentru ajutor /răspunsurile dumneavoastră
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2022
Fluturass, utilizator

Alte discuții în legătură

Familie monoparentala dada1 dada1 Am o fetita a carui tata a refuzat sa o recunoasca, iar eu nu l-am dat in judecata pt paternitate. Tot aud de alocatii pentru familiile monoparentale, de ... (vezi toată discuția)
Alocatie sustinere familie camelutza25 camelutza25 Buna ziua, as dori sa stiu daca beneficiez de acest ajutor de la stat avand un copil de 2 ani, sotul nu lucreaza iar eu am venit de 400 lei pensie invaliditate ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala maya_ioana maya_ioana Am 21de ani si am o fetita de 2 ani,sunt studenta si nu am nici un venit decat alocatia fetitei de 42 ron.am depun dosarul pentru alocatia de sustinere a ... (vezi toată discuția)