avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am speta urmatoare: bunicii mei doresc sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am speta urmatoare: bunicii mei doresc sa imi lase ...

Buna ziua,

Am speta urmatoare: bunicii mei doresc sa imi lase apartamentul lor. Ambii lor copii sunt decedati, dar mai am un var primar, dupa unul din copiii bunicilor. Acestia doresc ca eu sa fiu unicul mostenitor al apartamentului, celalalt nepot fiind instrainat, pentru a evita viitoare probleme legale. Care este cea mai buna solutie in vederea aceasta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miai222 , utilizator 00:52, 25 Iunie 2022
Ce înseamnă "instrainat"?
Instrainat inseamna ca a intrerupt legatura cu familia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu o mostenire raku raku Am un prieten al carui bunic a murit .Precizez ca bunicul respectivului era orfan,recent descoperindu-si cateva rude(2 nepoti,sau veri ).Bunica lui vrea ... (vezi toată discuția)
Copiii varului primar decedat la succesiune Andrei384 Andrei384 Buna seara! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Singurii mostenitori ai unei rude sunt verii primari ai acesteia si o matusa.Unul din acesti veri primari a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua g.cristian64 g.cristian64 am nevoie de ajutorul dvs!!!bunica mea a mostenit de la bunicul meu care a decedat in 1994 o casa cu teren.nu s-a facut succesiunea.bunica mea are 3 copii ... (vezi toată discuția)