avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, părinții sunt decedati si urmeaza sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, părinții sunt decedati si urmeaza sa incep procedura ...

Buna ziua, părinții sunt decedati si urmeaza sa incep procedura de succesiune.Printre actele solicitate am gasit ceva referinte privind certificatele de Acționar.. Printre actele parintilor am gasit si Certificate de Acționar din anul 1996 la două societăți din Galati ,
Helites si Plase Pescaresti ,.Imi poate spune cineva, va rog, daca as mai putea obține informații despre aceste acțiuni? Ce s_a intamplat? Carei instituție sa cer informații? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: maria tofan , utilizator 12:44, 27 Iunie 2022
Trebuie sa va adresati la Depozitarul central. Gasiti informatii aici: [ link extern ] /
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)
Am un certificat de actionar,de la marea privatizare ,primit ... corinabbbbbb corinabbbbbb Am un Certificat de actionar,de la marea privatizare ,primit cadou,dar uitat in sertar printre alte documente.Cum pot intra in posesia actiunilor,daca cel ce ... (vezi toată discuția)
Valorificare certificat actionar sicomed florinl67 florinl67 Detin un certificat de actionar eliberat in 1996 pentru fosta SICOMED Bucuresti (actuala Zentiva), echivalentul a 222 actiuni. As dori sa stiu daca si cum pot ... (vezi toată discuția)