Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dețin un SRL și doresc sa subînchiriez un post într-un salon.

Buna seara! Dețin un SRL și doresc sa subînchiriez un post într-un salon. Cu acel contract de subînchiriere trebuie sa obțin autorizatia de funcționare de la primărie, in afara de aceasta autorizație de la primărie mai am nevoie și de altele de la ANAF ? Sau pot funcționa in baza contractului cu Autorizațiile pe care salonul le deține ? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Subinchierierespatiu de if de la o srl liliche liliche am un IF care are si \"desfasurare activitate la sediul beneficiarului\". SRL-ul este dispus sa-mi subinchirieze o parte din spatiul sau contra prestatiei ... (vezi toată discuția)
Acte si dotari necesare - prestari servicii manichiura allechandra allechandra Buna seara, Doresc sa fac unghii false, manichiura - pedichiura si de asemenea sa predau cursuri de tip hobby, neacreditate pentru design pe unghii false, ... (vezi toată discuția)