avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii

Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, proprietate firma la 4 persoane fizice.Persoanele fizice au pregatire cu diploma ,curs in domeniu dar nu sunt organizate ca si P.F.A .sau I.I. Sunt obligat ca firma daca nu am nici un angajat ,sa autorizez salonul pentru cei carora, supozitional vorbind ,le-as inchiria spatiul ? Pot inchiria spatiul intr-o camera la mp. folosind tremenul de punct de lucru (scaun,oglinda,masa coafura de exe.). In ce forma legala pot lucra in sptiul firmei 4 persoane fizice fara implicarea firmei in activitatea lor. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Andreea Cimponerescu , utilizator 00:07, 13 Noiembrie 2020
In primul rand daca sunteti firma, trebuie sa aveti un certificat constatator in care sa apara CAEN 7020 "inchiriere si subinchiriere ... nu mai stiu, spatii parca", apoi o autorizatie de functionare de la primarie cu obiectele de activitate autorizate, apoi ... intocmiti contractul de inchiriere, cu clauzele respective (aveti grija la apa, curent, gunoi care sunt pe firma, banuiesc)
Buna seara! Am nevoie de un sfat, vaa rog!!!
Am deschis un SRL , am închiriat 2 camere intr un salon care are activitate de 19 ani. Salonul acela functioneaza, am facut un contract de închiriere ibtre srl uri. Iar Acum nedumerirea mea esre daca srl ul meu mai trebuie sa ia aviz de la Sanepid, aviz de la.primarie? Ideea este ca am facut un act adițional la contract prin care celalat srl imi puhe la dispoziție cobtractul sau de salubrizare, deratizare, dezinfectie, dsv. Acum eu mai trebie sa ma duc la primarie sa declar ceva? Ma duc cu cobtractul, nu ma duc? Si inca o nedumerire, eu ,saptamana viitoare vrrau sa incep activitatea, este ilegal daca nu am aceste avize? In capul meu este ceata totala. Help me !multumesc
Bună seara dacă doresc sa închiriez un loc la salon pe postul de manichiurista oare am nevoie de PFA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere camera într-un salon Unghiidecristal Unghiidecristal Buna seara! Am nevoie de un sfat, vaa rog!!! Am deschis un SRL , am închiriat 2 camere intr un salon care are activitate de 19 ani. Salonul acela ... (vezi toată discuția)
As dori sa inchiriez o camera pentru dermopigmentare ca pfa Prodanescu Cristina Prodanescu Cristina Buna ziua, As dori sa inchiriez o camera pentru dermopigmentare in calitate de PFA, intr-un salon de coafura si as dori sa stiu daca eu trebuie sa obtin ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)