avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Ma aflu in situatia in cate am cumparat o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Ma aflu in situatia in cate am cumparat o Dacia Spring ...

Buna ziua,
Ma aflu in situatia in cate am cumparat o zdacia Spring in 09.12.2021 iar din luna februarie afica dupa 3 luni,madona s a defectat.Din 15.03 masina se afla in service fara sa fou anuntata in scris despre defectiunile masinii.
Avand in vedere ca aceasta lipsa a conformiratii s a produs in primele 6 luni de la achizitie,doresc sa solicit inlocuirea masinii , mai ales ca am asteptat aproape 4 luni pt repararea masinii.
Intrebarea mea este : ce lege trebuie consultata 449 /2003 sau noua ordonanra care a intrat in vigoare in ianuarie (am cumparat masina in dec 2021)?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:11, 4 Iulie 2022
Buna ziua, in primul rand trebu9ie sa trimiteti o notificare vanzatorului, ulterior, daca acesta nu se conformeaza aveti la indemna o actiune in rezolutiunea contractului sau in micsorarea pretului, nu il puteti obliga la inlocuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie inlocuire telefon BogdanCe BogdanCe Mi-am trimis telefonul la service prin intermediul vanzatorului acestuia fiind in garantie , la 15 zile dupa predarea telefonului, am primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Defectiune frane! corinteanu corinteanu buna ziua! am cumparat o masina direct de la dealer in decembrie 2009 iar in martie 2010 s-a produs o defectiune la sistemul de franare, iar la service i-au ... (vezi toată discuția)
Produs in garantie trimis la reparatie VioletaAny VioletaAny Buna seara, Am un produs care este in garantie si a fost trimis pentru reparatie. De la bun inceput mi s-a spus ca nu se stie cat va dura reparatia (piesa ... (vezi toată discuția)