Daca cineva insista in fata instantei ca i se cuvin anumite terenuri care nu sunt pe numele lui (ci pe al tatalui lui -decedat- respectiv bunicului meu - tatal meu a decedat) doar pentru ca el le-a muncit de 20 de ani, acest argument ii da dreptul sa ii ramana lui? (procentul de terenuri cerut de reclamant fata de ce mi se ofera mie este de 65% - 35%).
Nu stiu daca se incadreaza la uzucapiune, eu detin toate actele/titlurile de proprietate ale bunicului in original.
Dvs trebuie sa stiti ce anume solicita reclamantului,cum e formulata actiunea etc.Daca nu intelegeti e normal sa aveti av care sa va reprezinteb pe parcursul procesului..Daca ar fi vorba de o iesire din indihiziune atunci folosirea terenului ar putea fi un argument pentru atribuirea imobilului cu obligatia de a plati bineinteles sulta .Daca se invoca o uzucapiune atunci tb vazut...
Nu este niciun imobil, este vorba doar de niste terenuri arabile (extraurbane) unde, din tot titlul de proprietate al bunicului, reclamantul cere instantei sa i se atribuie lui 65% din terenuri si mie 35%, acel 65% reprezentand terenurile mai valoroase, acesta mentionand ca i se cuvine lui acel procent/teremiro pentru ca el le-a muncit de 20 de ani.
Cedare cota mostenire
colega3
fratii tatalui meu decedat m au dat in judecata pt iesirea din indiviziune si impartirea unor terenuri. mentionez ca tata a decedat acum 20 de ani. succesiunea ... (vezi toată discuția)