avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLATA IN EURO Vand o casuta si cumparatorul vrea sa-mi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLATA IN EURO Vand o casuta si cumparatorul vrea sa-mi plateasca ...

PLATA IN EURO
Vand o casuta si cumparatorul vrea sa-mi plateasca in euro. Nu sunt multi bani, 7000 euro. Ce masura sa-mi iau , sau ce pot face sa ma asigur ca printre ele nu este vreo bancnota falsa ? Este prea tarziu sa-l puna sa -i schimbe in lei.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adriana68 , utilizator 08:18, 15 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns, pe mine ma intereseaza ce masura de precautie sa-mi iau, sa ma asigur ca bancnotele sunt ok si nu e vreuna falsa printre ele. Cum as putea proceda? Sa fac un tabel cu seriile?
Sa mergeti la banca sa vi-i depuna in cont
Mergeți împreună la o casă de schimb valutar și rugați operatorul de acolo să vă verifice bancnotele... Aparatele lor de numărat bani au un scanner special încorporat care detectează bancnotele false, la fel ca și cele de la bănci. Succes!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani falsi beatricemanchevici beatricemanchevici Buna ziua, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si as avea nevoie de niste sfaturi, poate s-au mai confruntat si alte persoane , am primit o suna de ... (vezi toată discuția)
Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Bani falsi primiti de la banca lila688678 lila688678 Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota ... (vezi toată discuția)