avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua , Suntem o societate de prestari servicii ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua , Suntem o societate de prestari servicii care avem ...

Buna ziua ,
Suntem o societate de prestari servicii care avem si colaborari cu institutii ale statului (Primarii, Administratii) , dintr-o eroare de interpretare a legii am depus formularul 084, problema noastra este ca acum nu stim exact ce trebuie sa transmitem acum in registru , transmitem toate facturile indiferent daca colaboratorul nostru este sau nu inregistrat in registrul RO E-Factura ? Sau doar acele facturi pentru care este si beneficiarul inregistrat in registru ?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 23:51, 14 Iulie 2022
transmiteti doar acele facturi catre firme B2B pt bunuri cu risc fiscal ridicat indiferent ca acei clienti sunt inregistrati in sistem sau nu .

De asemenea in relatia B2G cu institutii de stat transmiteti in SPV toate facturile de livrari de bunuri sau prestari de servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare e-factura ionela11 ionela11 Buna ziua, Cum inregistrez pe ANAF o firma in registrul E-factura dar nu trebuie sa completez 084 in relatia B2G este firma. As dorii pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Folosesc ro e factura pentru produsele considerate cu risc ridicat? RAUTA FLORICA RAUTA FLORICA Folosesc Ro e factura pentru produsele considerate cu risc ridicat numai platitorii de TVA sau toti comerciantii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Ro facturare se aplica in relatia b2b pentu livrari intracomunitare? Driha Driha RO FACTURARE se aplica in relatia B2B pentu livrari intracomunitare ? (vezi toată discuția)