avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Referitor la declararea bunurilor cu risc fiscal ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Referitor la declararea bunurilor cu risc fiscal ridicat in sistemul ...

Referitor la declararea bunurilor cu risc fiscal ridicat in sistemul RO e-Transport, procedura vizeaza vehiculele de minimum 3.5 tone iar valoarea BRFR sa fie mai mare de 10000 lei si greutate mai mare de 500 de kg. La achizitii intracomunitare de materii prime (tesaturi, nasturi, ata, fermoare, etc), mostrele originale aferente comenzilor care urmeaza a fi executate de un operator ( in lohn), si a caror valoare nu ajung nici macar la suma de 1000 lei, trebuie declarate?
Cel mai recent răspuns: anicarodica1969 , utilizator 07:56, 15 Iulie 2022
Daca nu au valoare de macar 10.000 lei si greutate macar 500 kg nu trebuie
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptia mostrelor teoreama teoreama Buna tuturor. Nu sunt din domeniu contabil ci tin de gestiuni. Am urmatoarele situatii: A. Firma primeste in permanenta mostre de materii prime spre ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii trebuie depuse in cazul unei achizitii intracomunitare de servicii pentru un ong mariastatescu mariastatescu Buna ziua! Am un ong care urmeaza sa faca achizii de servicii de cercetare de marketing de la o firma din Cipru (8750 euro). Ce declaratii trebuie sa depun? ... (vezi toată discuția)
Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe care le ... biencutza_micutza biencutza_micutza Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe care le transort cu vechicul propriu cu o masa maxima autorizata pana in 3,5 tone, incarcat cu bunuri cu ... (vezi toată discuția)