avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La o unitate de învățământ a fost vacantat un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La o unitate de învățământ a fost vacantat un post de îngrijitor ...

La o unitate de învățământ a fost vacantat un post de îngrijitor (demisia titularului). Se poate organiza concurs?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 18 Iulie 2022
Buna ziua,
Dacă în unitate postul de îngrijitor era unic şi acum s-a vacantat se poate organiza concurs pentru ocupare. În caz contrar, nu este permis să scoateţi la concurs postul până la 31.12.2022.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă procedurile de organizare a concursurilor au demarat anterior datei de 1 iulie 2022, demersurile pentru ocuparea acelui post poate continua... sau prin memorandum inițiat de Ministerul Educației și aprobat în ședința de Guvern, se poate aproba organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor didactice, didactice auxiliare și nedidactice, precum și a funcțiilor de conducere, vacante sau temporar vacante din unitățile de învățământ preuniversitar și instituțiile de învățământ superior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in invatamant camelia iosif camelia iosif buna ziua, nu stiu exact care sunt pasii pentru a ocupa un post in sistemul de invatmant, adica unde pot solicita (la ce institutie), care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua locuri de munca in sistemul bugetar? radu_antonescu radu_antonescu Sunt angajat al unei institutii bugetare. Intentionez sa ma inscriu la un concurs pentru ocuparea unei pozitii (titular) in invatamantul superior de stat. In ... (vezi toată discuția)
Angajare dragneaiancu dragneaiancu daca la o institutie publica este nevoie de personal, iar posturile sunt blocate, se poate angaja prin dispozitiz directorului, temporar??? (vezi toată discuția)