avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale buna ziua am nevoie de ajutor. se da urmatoarea ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

buna ziua am nevoie de ajutor. se da urmatoarea situatie: am ...

buna ziua
am nevoie de ajutor.
se da urmatoarea situatie: am cumparat o masina ,exista un contract de vanzare cumparare.Pe drum spre casa a avut loc un accident ,nu am ajuns la primaria de domiciliu pentru a o impune.Dorim radierea ei deoarece este distrusa.Adeverinta de spatiu de la primarie pe ce baza se obtine ? Cel care ne-a vandut-o nu vrea sa ne ajute ,avem nevoie de fiscal si de adeverinta de spatiu.Pot da o declaratie la primarie pe propria raspundere si sa obtin acea adeverinta de spatiu ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: miha50andreea , utilizator 08:36, 17 August 2022
imi poate oferi cineva un raspuns?
buna dimineata,imi poate oferi cineva un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism mihai_adrian mihai_adrian Buna ziua. Recent am vandut un autoturism si am convenit cu cumparatorul sa facem actele ulterior. Numai ca acum cel ce a cumparat masina nu mai vrea sa facem ... (vezi toată discuția)