avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Nepotul meu lucra legal in Germania in urma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Nepotul meu lucra legal in Germania in urma unei altercatii ...

Buna ziua,
Nepotul meu lucra legal in Germania in urma unei altercatii cu sotia acesta a intrat in coma si dupa 5 zile decedeaza la spitalul din Regesburg. Pot depune o sesizare/plangere la Parchetul din Romania.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:37, 27 Iulie 2022
Plangerea o puteti depune la parchetul din zona/ tara unde s-a produs evenimentul.
Eh... astfel de lucruri sunt urmarite penal din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca cu fatalitate nedeclarat si cercetat de itm imitu imitu Buna ziua, Sunt o ruda apropiata a unei doamne, coplesita de durere si greutati materiale, in urma decesului sotului, intretinatorul familiei, pe care doresc ... (vezi toată discuția)
Accident rutier grav utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare: sotia unei cunostinte a fost accidentata pe trecea de pietoni de un barbat, ea fiind in coma la ... (vezi toată discuția)
Plangere la dna mirceagaburici mirceagaburici buna seara.as vrea sa depun o plangere la dnaimpotriva unor procurori,dar mai intai sa va descriu problema intr-un rezumat.in anul 2004 sotia mea a suferit un ... (vezi toată discuția)