avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Realizarea rolului unic nominal. Am o mătușa care ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Realizarea rolului unic nominal. Am o mătușa care împreună ...

Realizarea rolului unic nominal. Am o mătușa care împreună cu fiul ei deține un apartament în București. Ei sunt stabiliți în Franța de mulți ani. Mătușa mea are dubla cetățenie și anual a plătit impozitul pt apartament având un singur rol comun. Acum a primit înștiințare de la taxe și impozite privind realizarea rolului nominal unic și li se cer acte în acest sens. Este necesară separarea lor pe doua roluri? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:01, 31 Iulie 2022
Da. Impozitul se plătește separat pentru cotele părți indivize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Împreună cu fosta soție deținem același apartament, ... iulian55 iulian55 Bună ziua, Împreună cu fosta soție deținem același apartament, aveam aceiași adresă, deci suntem coproprietari. Este normal ca impozitul pe apartament ... (vezi toată discuția)
Rol nominal unic vs rol comun sot-sotie George Stancu George Stancu Buna ziua. Zilele trecute, fiind in cladirea Directiei taxe si impozite locale, am surprins o discutie intre un inspector,angajat al directiei si un ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament platit doar pe numele unuia din proprietari danaistratescu danaistratescu Buna ziua, O familie sot - sotie au cumparat in 1969 un apartament. Pe contractul de cumparare figurau ambii. Pe vremea aceea, in 1969, la Administratia ... (vezi toată discuția)