avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna .sunt stabilit cu familia in germania,am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna .sunt stabilit cu familia in germania,am o fetiță lucrez ...

Buna .sunt stabilit cu familia in germania,am o fetiță lucrez ,am casa cu contract ,totul în regula,soția mereu daca nu-i fac pofte se cearta și mă amenința că mă părăsește acum a luat fetiță de 5 ani și a fugit în tara .la părinți .unde nus conditi pt fetița mea.ce am de făcut va rog un sfat .numi raspunde nu știu de copil.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:19, 24 Iulie 2022
Foarte bine.
Nu o sa poată ieși din România, fără acordul dvs.
Cerere catre autoritatile germane de rapire internationala si inapoiere la domiciliul legal din Germania. Cererea se va judeca de urgenta de catre instantele romane si este executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pun o întrebare pentru fiul meu care împreună cu ... marianacostantino marianacostantino Buna ziua, Pun o întrebare pentru fiul meu care împreună cu soția și fetița de 5 ani locuiesc in germania cu acte în regula.fetita merge la ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotariri judecatoresti yarrrns yarrrns In urma unei ordonante pesedinteala , instanta hotaraste incredintarea minorei la tata. Aceasta hotarire este definitiva si executorie fara termen si fara ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala de.copil sau nu ? Pop cristi Pop cristi Buna ziua !Am si eu o problemă va rog sa ma ajutati cu un sfat..In luna iulie anul acesta am deschis un proces cu ordonanta prezidențială pentru custodie ... (vezi toată discuția)