avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Pun o întrebare pentru fiul meu care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Pun o întrebare pentru fiul meu care împreună cu ...

Buna ziua,
Pun o întrebare pentru fiul meu care împreună cu soția și fetița de 5 ani locuiesc in germania cu acte în regula.fetita merge la grădiniță în germania .băiatul lucrează legal .nora e casnica .acum 3 zile băiatul intorcanduse de la servici a constatat că soția a plecat de acasă cu fetița și bunurile comune din casa.a incercat și contacteze inutil.dupa că 2 zile a văzut pe sait că era la o aniversare in Romania .
Mia răpit fetița și a durat bunurile comune și nu mă lăsa să vb cu fata ce pot face .va rog un sfat .țin să menționez că și de paste a fugit la fel și am aduși înapoi .
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:07, 24 Iulie 2022
La autoritatile germane trebuie sa formuleze cerere de rapire internationala si sa ceara reintoarcerea minorei la domiciliul legal stabilit. Cererea se judeca de urgenta de catre instantele romane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna .sunt stabilit cu familia in germania,am o fetiță lucrez ... marianacostantino marianacostantino Buna .sunt stabilit cu familia in germania,am o fetiță lucrez ,am casa cu contract ,totul în regula,soția mereu daca nu-i fac pofte se cearta și mă ... (vezi toată discuția)
Succesiune meryemmmm meryemmmm v-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea situatie referitoare la o succesiune: ce urmeaza a fi facuta zilele acestea; familia batranului decedat este compusa ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotariri judecatoresti yarrrns yarrrns In urma unei ordonante pesedinteala , instanta hotaraste incredintarea minorei la tata. Aceasta hotarire este definitiva si executorie fara termen si fara ... (vezi toată discuția)