avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa in regie ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa in regie proprie. Stiti ...

Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa in regie proprie. Stiti cumva daca pentru a obtine intabularea este nevoie ca aceasta constructie sa fie realizata doar de o firma de constructii? Intabularea nu se poate obtine daca este facuta in regie proprie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:21, 31 Iulie 2022
Intabularea se poate face indiferent de cine construieste casa, si in ce mod atata timp cat exista autorizatie de construire si proces-verbal de receptie la finalizarea lucrarilor.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2022
Vladislav20, utilizator
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie cladire ContSters126873 ContSters126873 buna ziua . doresc sa ridic o constructie din lemn de 80m patrati ce documentatie imi trebuie?? mentionez ca terenul este proprietate personala (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pe un alt proprietar fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra in acest sens, am primit mostenire de la parintii mei un teren intravilan. Inainte de a se dezbate mostenirea, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)