avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Mi s-a infiintat o poprire acum 7 zile si ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Mi s-a infiintat o poprire acum 7 zile si nu am fost ...

Buna ziua,

Mi s-a infiintat o poprire acum 7 zile si nu am fost instiintat, am gasit poprirea intamplator, navigand pe noul robot Livia de la BT, pe facebook, pentru o alta operatiune (e o factura la gaz facuta dupa ce am fost internat la azil, de catre proprietarul apartamentului. Facturile de utilitati veneau pe numele meu, trebuia sa se taie pentru neplata, dar a venit iarna si au consumat ei pana s-a taiat, apoi au trecut pe numele lor).

Nu am fost instiintat de poprire la adresa la care stau. Poate au trimis la adresa veche din buletin, si nu unde am facuta resedinta.

Vreau sa ma duc sa fac contestatie, dar sunt un om cu handicap, cu dovada de la medic ca nu sunt transportabil. Stau la pat si am ingrijitor.
Ar putea sa mearga ingrijitorul, dar nu am cum sa ii fac imputernicire notariala. Ar costa enorm deplasarea unui notar pentru actele necesare, si e cu programare oricum, ca am mai incercat inainte sa chem un notar pentru altceva.
Deci nici nu mi-as permite financiar, ca suntem la 50-60 km de orice notar, si nici nu ar ajunge un notar la timp, ca toti s-ar fi deplasat dupa vreo 2 saptamani, cu programare.

Intr-un final ma intereseaza care e procedura cu contestatia. Va incerca oricum sa o depuna ingrijitorul meu, in numele meu.
Ce acte ne trebuie si unde sa mearga? Ce sa scrie la motiv?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce e de facut ? licamirela licamirela Cu respect, pentru cei care ma pot lamuri cat de putin in urmatoarea situatie: Am vandut imobilul, fiului meu rezervandu-mi un drept de abitatie si ... (vezi toată discuția)
Datorie 1700 lei din 2014, executare silita de 5000 lei in 2021 Vlad N. Vlad N. In 2014 am cerut de la Provident 1700 lei (nu mi-am primit salariul). In luna urmatoare am ramas fara loc de munca si cu datorii care se strangeau. In oct. ... (vezi toată discuția)
A doua executare silita pt continuarea pensiei de intretinere poate fi contestata? Vlad N. Vlad N. A doua executare silita pentru aceeasi decizie judecatoreasca, se poate contesta? S-a luat decizie in tribunal ca tatal sa ii plateasca fiicei pana la ... (vezi toată discuția)