avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am accidentat un pieton pe trecere. Daca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am accidentat un pieton pe trecere. Daca dosarul se ...

Buna ziua. Am accidentat un pieton pe trecere. Daca dosarul se claseaza cat timp voi avea permisul suspendat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tudorascu f , utilizator 10:34, 15 August 2022
180 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea suspendarii permisului la 30 zile cristina1234567 cristina1234567 Buna ziua. V-as ruga sa ma ajutati cu informatii. Zilele trecute am accidentat o persoana pe trecerea de pieton. Din fericire se simte bine,nu a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am facut un accident pe o trecere de pietoni,rezultand ... Flor86 Flor86 Buna ziua. Am facut un accident pe o trecere de pietoni,rezultand ranirea unei persoane care a necesitat 7 zile de internare , respectiv 100 de zile de ... (vezi toată discuția)
Buna! am avut un accident în octombrie 2023 din vina mea, unde ... cipri20047 cipri20047 Buna! Am avut un accident în octombrie 2023 din vina mea, unde a rezultat rănirea unei persoane. Persoana era pe trecerea de pietoni, iar din cauza faptului ... (vezi toată discuția)