avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Infecția din spitale Bună ziua, soțul meu a fost ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Infecția din spitale Bună ziua, soțul meu a fost infectat in spitalul județean ...

Bună ziua, soțul meu a fost infectat in spitalul județean TM în urma unei biopsii, cu o bacterie, klebsiella, care i-a pus viața în pericol, a făcut septicemie, i-a afectat urât de tot ficatul și rinichii, situația nu stă deloc bine, se simte foarte rău, a suferit 2 luni numai prin spital, iar dacă își revine recuperarea va fi foarte grea. Nu putem acuza medicul care nu are nici o vina, dar sistemul îl pot acuza, cine e vinovat de suferinta soțului meu, problema medicală pentru care s-a dus la spital nu e rezolvată, in schimb și-a distrus tot gramul de sănătate pe care îl avea, e legumă. Noi ce facem acum, a făcut a treia tură de tratament și dacă reiese bacteria la analize ni s-a spus că nu mai are ce să-i facă, e strigător la cer ce se întâmplă în spitalele din România.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:45, 15 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Acctionati spitalul in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica postliceala spital boli infectioase ContSters415943 ContSters415943 Buna ziua, Sunt in concediu crestere copil. Bebelusa mea are aproape un an, s-a nascut pe 25 decembrie 2015. La nastere au fost multiple probleme.. din ... (vezi toată discuția)
Acoperire credit restant de către asigurator in urma decesului titularului de credit ALMA75 ALMA75 Buna ziua, In data de 16 august soțului meu i s-a făcut rău si am chemat ambulanta, care l-a transporta la spitalul județean Argeș. După 72 de ore in ... (vezi toată discuția)