avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! In apartament locuim 2 persoane. Una este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! In apartament locuim 2 persoane. Una este prezenta ...

Buna seara!
In apartament locuim 2 persoane. Una este prezenta doua weekend-uri pe luna.
Poate fi scoasa de la intretinere. Administratorul a zis ca poate fi scoasa o luna da si una nu. Exista solutie legala?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 20:57, 16 August 2022
Administratorul e doar un angajat. O persoană se consideră că locuiește în apartament, dacă face asta cel puțin 15 zile dintr-o luna, conform legii 196 din 2018. Adresați o cerere scrisă de a scoate a doua persoana, explicând motivele, președintelui de asociație.

scoaterea de la intretinere se face pe baza de cerere scrisa si pe propria raspundere. Presedintele sau administratorul nu poate pune de la sine putere o persoana daca exista cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare intretinere alex155 alex155 Situatia este urmatoarea: In apartament erau 2 persoane, o persoana a venit pentru o saptamana, iar apoi a plecat in strainatate. Administratorul a continuat ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am un apartament inchiriat intr-un bloc unde la randul ... Olivia722 Olivia722 Buna seara! Am un apartament inchiriat intr-un bloc unde la randul meu am locuit foarte multi ani. Locuieste o singura persoana in apartament, insa ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament care nu va ... alina_25 alina_25 Cum trebuie sa arate o cerere pentru un apartament care nu va fi locuit o anumite perioada de timp? Multumesc! (vezi toată discuția)