avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot schimba buletinul cu act de mostenitor impartit cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot schimba buletinul cu act de mostenitor impartit cu tatal meu fara prezenta lui la organele competente?

Buna ziua,
Am o intrebare privitor la innoirea buletinului. M-am casatorit si trebuie sa merg sa imi schimb buletinul. Detin 75%din proprietate prin certificat de mostenitor. Tatal meu detine celelalte 25%. Este neaparat necesar ca el sa vina cu mine cand imi schimb buletinul pentru a semna sau pot merge fara griji singura?
Mama a detinut intreaga proprietate anterior, asa ca nu am mai avut aceasta problema anterior. Iar dupa decesul ei am dezbatut mostenirea. Mentionez ca buletinul anterior a fost facut pe adresa repectiva, doar ca numarul proprietatii se schimba o data la cativa ani in respectiva comuna, din ce am observat. Asa ca s-ar putea ca adresa propriu-zisa (numarul, caci numele strazii a ramas acelasi) nu va corespunde cu cea anterioara.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Zaph , utilizator 12:17, 18 August 2022
nu este necesara prezenta tatalui, mergeti singur cu certificatul de moștenitor in original si restul actelor.
Multumesc frumos pentru raspuns. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot face rost de acest act? simoneangel simoneangel Am nevoie sa fac rost de un certificat de mostenitor care e pe numele meu si al surorii mele... unchiul nostru are un exemplar original pe care refuza sa ni-l ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un duplicat dupa actul de proprietate ddaria_2008 ddaria_2008 Buna ziua, sunt casatorita si despartita in fapt, am un imobil dar actele au ramas la sot si nu imi pot face buletin de identitate care urmeaza sa expire, nu ... (vezi toată discuția)