Somaj tehnic, apoi restructurare post
Situatia este urmatoarea: am fost chemata la HR sa semnez decizia de a intra in somaj tehnic, pe motivul reducerii temporare a activitatii.
Decizia nu era semnnata de directorul societatii.
Postul meu nu este unul "dublat", cum sunt, de exemplu, 8 colegi de la vanzari, care atunci cand lipsesc se inlocuiesc unul pe altul, astfel ca activitatea nu este afectata.
Intrebari:
1. Decizia de somaj tehnic nu trebuia intai semnata de director si apoi de mine? Puteam sa refuz sa o semnez pe acest motiv?
2. Niciun coleg de la vanzari nu a intrat in somaj tehnic, eu sunt in urma cu atributiile mele, nu ma inlocuieste nimeni. Este corect asa? Cum s-a luat decizia ca doar eu sa intru in somaj tehnic, daca activitatea este sistata, ce au lucrat colegii de la vanzari?
3. Daca imi restructureaza postul si primesc decizia de restructurare, la fel, fara semnatura directorului, pot sa refuz sa o semnaez pe motiv ca, fiind initiativa angajatorului, normal este sa fie semnata de reprezentantul angajatorului?
Vreau sa mentionez ca, pe departamentul meu, eu nu am fost absolut deloc de acord sa fac niste neregului, poate ca gresesc, dar cred ca sunt decizii personale. care s-au luat acum in privinta mea. Eu nu mai sunt inclusa in echipa, in activitatile pe care le desfasuram anterior, colegii lucreaza pe intranet cu documente care ma privesc, dar eu nu am acces. Este drept ca, am fost intimidata, nu am informat pe nimeni pt. ca nu este o procedura, nu am pe cine sa informez, poate pe patron...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
16:41, 20 August 2022