avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! M-am despărțit de tatăl copilului meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! M-am despărțit de tatăl copilului meu așa că ...

Buna ziua! M-am despărțit de tatăl copilului meu așa că trebuie să mă mut ,apartamentul fiind al lui.Copilul va sta câte o săptămână la fiecare.Eu lucrez în învățământ.Am ,oare,drept la locuința socială sau ceva de genul ,fiind singura cu un copil și lucrând în sistemul public? Menționez că eu nu am fost căsătorită cu tatal copilului și nu am deținut locuință proprietate personala!Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:41, 26 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteți mai in drept fata de alta familie monoparentala in aceeasi situatie. Depuneti cerere la primarie, poate va dau daca au..
Cereti pensie de la tata ppate nu acum cand plimbati copilul, ci cand aceasta intelegere privind programul nu va mai functiona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor alexaoborox alexaoborox Buna seara. M-am despartit de sotul meu atunci cand am aflat ca sunt insarcinata si am depus actele de divort la notar atunci cand eram insarcinata in 3luni, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - divort, tagada paternitatii, conditii program de vizita minor SabiSoso SabiSoso As avea nevoie de un raspuns si o solutie a aunei probleme in care sunt implicata si anume: sunt desparita de sot, dar nu divortati inca, am un copil cu un alt ... (vezi toată discuția)
Custodie copil si pensie de intretinere minor manuela77 manuela77 Buna seara. Vreau sa depun la Judecatorie o cerere pentru a obtine custodia minorului si obligatia tatalui la plata pensiei de intretinere. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)