avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat un autoturism de la alta persoana, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat un autoturism de la alta persoana, propRietarul de ...

Am cumparat un autoturism de la alta persoana, propietarul de drept refuza sa imi dea fiscalul pe motiv ca celui caruia ia vandut masina nu a inregistrato la Primaria de care apartine si acum are datorii.
Cred ca trebuie actionat in instanta sau gasesc alta cale.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:44, 29 August 2022
Buna ziua, daca ati redactat contractul de vanzare-cumparare pe dormularul standard aveti o rubrica in deeapta sus unde DITL va pune stampila ca vanzatorul nu are datorii, nu mai aveti nevoie de fiscal. Daca nu aveti acel formular, trebuie incheiati contract cu proprietarul din acte care figureaza in evidentele ditl.
Intotdeauna la achizitionarea unui bun mobil second hand trebuiesc verificate temeinic documentele vanzatorului,daca acesta detine calitatea de proprietar asupra bunului pe care intentioneaza sa il instraineze
Daca vanzatorul nu detine documente legale care sa ii ateste calitatea de proprietar dv veti intampina dificulatati la notare pe rol fiscal si la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu auto cu alt proprietar costel781 costel781 buna seara, am cumparat o masina de la o persoana fizica care la randul sau a cumparato de la o firma, firma respectiva a dat faliment, eu am toate actele ... (vezi toată discuția)
Fiscal - înstrăinare nobo nobo Va salut, Am tot cautat pe forum dar nu am înțeles foarte bine și am nevoie de puțin ajutor în a cumpăra o mașină și o motocicleta. Ultimile 2 ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism speedfreak1 speedfreak1 Buna seara.Am cumparat acum doua saptamani o masina si as dori sa o vand.Am contract de vanzare-cumparare cu proprietarul,copie dupa buletinul lu,fiscalul de ... (vezi toată discuția)