avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legea educației. Conform legii 185/2020 numarul minim ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legea educației. Conform legii 185/2020 numarul minim de ...

Legea educației. Conform legii 185 pe 2020 numarul minim de elevi la o clasă din învățământul primar este de 10 elevi. O clasă a IV-a care a început ciclul primar cu 12 elevi, numărul minim din vechea lege, dar in acest an școlar doi elevi solicitând transferul la o altă școală, poate funcționa clasa sau trece la învățământ simultan?

Alte discuții în legătură

Restrangere de activitate viragestavasz viragestavasz Lucrez la o scoala gimnaziala ca profesor in invatamant primar.Va fi restrangere de activitate, deoarece nu vor fi suficienti elevi pentru doua posturi.Colega ... (vezi toată discuția)
Scindare clasa in 2 clase alina_25 alina_25 Clasa IV care anul viitor va trece in clasa V are in total 37 elevi cu toate ca legistlatia prevede ca la peste 30 elevi clasa sa se scindeze in 2 cei ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)