avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Buna ziua, Va rog cu o speță. Am facut o solicitate ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Buna ziua, Va rog cu o speță. Am facut o solicitate in baza ...

Buna ziua,

Va rog cu o speță. Am facut o solicitate in baza Legii 544,/2001 unei instituții publice, am copiat textul unei solicitări/petiții standard mă refer la forma. Draftul găsit pe internet avea la final cuvântul jurnalist al unei entități private. Din greseala am uitat să șterg aceasta rubrică din petiție. Petiția cuprindea solicitarea in sine, numele prenumele meu precum și sintagma "jurnalist ....". Va menționez că a doua zi după trimiterea online a solicitării mi am dat seama de greșeală și am trimis email cum că renunț la a mai primiri răspuns la această solicitare.
Ce credeți. Am fost sunat de.la poliție să mă duc să o dau o declarație. Am fost am spus exact cum au stat lucrurile și anume că dintr o greșeală a rămas în dreptul numelui meu jurnalist eu neavând calitatea aceasta. Am specificat că am cerut a doua zi ide la trimitere dinmproprie inițiativa nstituției sa anuleze.solicitarea mea.
Am menționat că oricum solicitările mele priveau informații publice și transparente.

Ce se poate întâmpla acum? Pot.avea dosar penal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:38, 2 Septembrie 2022
Nu este problema care sa atraga eventuala dv cercetare sub incidenta penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie ... Bruma C Bruma C De ce autoritatile solicita adresa de domiciliu la o petitie prin email? (vezi toată discuția)
Corespondenta primarie email este obligata primaria sa raspunda ... cetatean_romania cetatean_romania Corespondenta primarie email Este obligata primaria sa raspunda la solicitari transmise prin email? Daca da, care este actul normativ? Multumesc (vezi toată discuția)
Intrebare legata de lipsa unui raspuns la o reclamatie in termenul legal dunamis1978 dunamis1978 Buna ziua. Am facut o reclamatie la o institutie publica care solutioneaza neintelegeri intre furnizori de servicii si clienti si au trecut 53 de zile de la ... (vezi toată discuția)